Kasım 2017 Bölge ASKOM Toplantısı

Güncelleme Tarihi: 28/11/2017

28.11.2017 tarihinde 11. Bölge Koordinatör ili olarak Niğde, Nevşehir ve Kayseri illerinin ASKOM sorumlularının katılımı ile Bölge ASKOM Toplantısı düzenlenmiştir.

Toplantıya; İl Sağlık Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan BENLİ, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim ÜNLÜBAY, Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan DEĞİRMENCİOĞLU, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servis Sorumlu Doktoru Prof. Dr. Levent AVŞAROĞULLARI ve ekibi, Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. İbrahim ÖZCAN ve yöneticileri, Acil Sağlık Hizmetlerinden Sorumlu Müdür Yardımcıları, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürleri, İl Ambulans Servisi Başhekimleri, Kayseri Kamu Hastaneleri Birliğinden Tıbbi Hizmetler Başkanı, , Özel ve Kamu hastaneleri yöneticileri ve ASKOM temsilcileri katılmıştır.

Toplantıda; Hava38 (Helikopter ambulansımız) ile ilgili katılımcılara bilgiler verilmiştir. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gastroentroloji Kliniğinden Doç. Dr. Erkan ÇAĞLAR ilimizde yapılmakta olan ERCP ve Endoskopik Ultrasonografi (EUS) ile ilgili değerlendirmeler yapıp bilgiler vermiştir. Müdürlüğümüz tarafından Kayseri Acil Sağlık Hizmetleri sunumu yapılmış ve bölgenin dönem istatistikleri değerlendirilmiştir.

Oturumu yöneten İl Sağlık Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan BENLİ ilimiz acil sağlık hizmetlerinin sunumunda karşılaşılan sorunlarla ilgili gündem maddelerini değerlendirip herhangi bir sorun yaşanmaması için yapılacaklar ve yaşanan sıkıntılar hakkında çözüm önerilerini bildirmiş olup, katılımcılardan bölgenin sağlık sorunları ile ilgili görüş, tavsiye ve önerilerini aldıktan sonra toplantıyı sonlandırmıştır.

• DSC_0133.JPG
  • DSC_0140.JPG