İl Sağlık Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan BENLİ İstanbul Sağlık Fuarı Ve Çalıştayında

Güncelleme Tarihi: 01/12/2017

Sağlık sektörüne ve ülkemiz ekonomisine katma değer sağlamak amacıyla 29 Kasım-2 Aralık 2017 tarihleri arasında 20 ülkeden 240'ın üzerindeki marka İstanbul CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenen İstanbul Health Expo’da bir araya gelmiştir.

Sağlık sektöründeki yeni teknoloji ve uygulamalara ev sahipliği yapan "5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı" ile "3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi”, Yeşilköy'deki fuar alanında kapılarını ziyaretçilere açmıştır.
Fuar; Sağlık Bakanlığı,
Çalışma ve Sosyal Güvenlik BakanlığıAile ve Sosyal Politikalar BakanlığıSosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD), Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği (TÜDER), KOSGEB ve Tüm sağlık Kuruluşları Derneği'nin (TÜMSAD) desteğiyle gerçekleştirilmiştir.

Türkiye'nin sağlık alanındaki başarılarının uluslararası platformlarda sıklıkla dile getirildiği, sağlık alanında geliştirdiği sistem ve projelerin örnek alındığı şu günlerde, fuara gösterilen ilginin de son derece yüksek olduğu bildirilmiştir.

İl Sağlık Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan BENLİ ve Türkiye Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Genel Müdür Yardımcısı Dr. Beytullah ŞAHİN evde bakım ve palyatif bakım konulu çalıştaya katılmıştır.

Ayrıca Türkiye İlaç Eczacılık Kurum Başkanımız Hakkı GÜRSÖZ ile de Eczacılık standında bir araya gelmiştir.

Yönetici, akademisyen, tıp doktoru ve sağlık alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, sağlık sektörü öğrencileri, sağlık memuru ve hemşirelerin, yeni teknik ve uygulamalarla tanışma fırsatı yakalayacağı fuar 2 Aralık'a kadar devam edecek.

• IMG-20171201-WA0021.jpg
  • IMG-20171201-WA0022.jpg